Bij Wolf Stofferingen in ’t Loo hebben we de voorstoelen laten bekleden en kussens laten maken voor de bedbanken. Ik heb er nog even aan gedacht om dit zelf te doen, maar dit had ik nooit zo netjes gekregen.

IMG-4634
Het begint er nu wel echt als een vakantiehuisje uit te zien!

IMG-4635

Dit is de aanblik aan de achterzijde: links en rechts een hoop bergruimte en in het midden de toiletruimte. Onderweg gebruiken we de toiletruimte ook om de kampeerstoelen en tafeltjes op te ruimen.
IMG-4638

 

Plaats een reactie

Reacties

Gaan we zeker doen!
Geplaatst op Fri, 1 Apr 2016 15:36:14 by Frans Schrijver
Dat ziet er klasse uit zeg! Super hoor. Er staan dagen met mooi weer op jullie te wachten! Ga daar met deze bolide van genieten. Doen hoor !!!
Geplaatst op Thu, 31 Mar 2016 15:35:47 by Kyoko en Jan
Leuk dat jullie het allemaal met belangstelling hebben bekeken! We wachten nog even op iets hogere temperaturen, maar dan willen we de bus snel inwijden.. Als het goed is komen binnenkort de gordijnstof en de luifel. Dus dat zijn nog een paar leuke klusjes. De onderste helft van de WC-deur is inderdaad op dit moment nog open. Ik ben nog aan het dubben of het een deurtje wordt of een gordijntje, maar het komt in orde. Straks gaan we naar de RDW om de bus te laten keuren (zodat we belasting mogen betalen;).
Geplaatst op Mon, 29 Feb 2016 15:31:04 by Frans Schrijver
Hoi Frans, op dit moment logeert Rinus’ vader bij ons in Crans. Vol bewondering hebben we de foto’s van begin tot eind bekeken. Ikzelf heb geen verstand van alle technische zaken maar pa zat vol studie te lezen en te kijken. Wat ziet het er prachtig uit, het is volgens ons een zeeeeeer complete camper geworden. Gefeliciteerd ermee en we zijn benieuwd wanneer jullie hem gaan inwijden. Ik heb één vraagje; hoe heb je de wc deur opgelost? Blijft de onderkant gewoon open? Heel veel reisplezier gewenst en we komen hem graag live bewonderen! Hartelijke groeten, Rinus, Pa en Marja
Geplaatst op Mon, 29 Feb 2016 15:30:26 by Marja Heemskerk

Volgend bericht Vorig bericht