AGM-accu

elektra

Voor de stroomvoorziening in de bus hebben we gekozen voor een Beaut AGM-accu met een capaciteit van 100Ah. Hieronder de beschrijving en specificaties van de leverancier.

agm100solar

Speciale AGM accu’s voor zonnepaneel, windmolen, zonnesysteem en windgenerator
De afkorting AGM staat voor ABSORBED GLASS MATERIAL. Als materiaal gebruikt men de glasvezel als isolator welke doordrenkt is met een verdund zwavelzuur. De eigenschappen van onder andere de startcapaciteit gaat hierdoor met sprongen vooruit, waardoor de AGM accu’s kleiner gebouwd kunnen worden. Deze AGM accu’s zijn tevens tot 70% ontlaadbaar zonder schade te berokkenen aan de accu. De accu’s kunnen met een geschikt laadtoestel weer in 5 tot 6 uur volgeladen worden. Een lood-zuur accu doet hier gemiddeld 10 tot 12 uur over. Hierdoor zijn AGM accu’s zeer geschikt voor gebruik met windgeneratoren en zonnepanelen.
Deze AGM accu’s zijn speciaal ontworpen voor aansluiting op een zonnepaneel of windmolen. De structuur van de platen zorgt ervoor dat de accu eveneens beter bestand is tegen diepontlading en uitermate geschikt is voor het voeden van continue zware electrische verbuikers.

AGM Beaut accu’s voor het opslaan van zonne-energie en windenergie

Amperewinkel.nl levert uit voorraad een breed en diep assortiment aan AGM Solar & Wind accu’s die zeer geschikt zijn voor koppeling aan zonnepanelen, daglichtpanelen en windgeneratoren van bijvoorbeeld Uw camper, caravan, boot of tuinhuis. Deze Solar & Wind AGM accu’s kunnen tot maximaal 80% worden ontladen (deep-cycle accu’s) en zullen weer moeiteloos bijladen. Deze speciale AGM accu’s laden twee keer sneller bij dan bijvoorbeeld een standaard lood of AGM accu. Dat maakt ze zo bijzonder.
100Ah 12V AGM Solar accu / 10 uur: Afmetingen: L33 x B17,5 x H22,5cm). 30kg. Schroefaansluiting M8.
UNIEKE EIGENSCHAPPEN:
Levert 1600 cycli i.p.v. de reguliere 400 cycli (lange levensduur, ook bij intensief gebruik)

Laadt 2 x sneller bij & herstelt sneller na diepontlading
Levert 30% meer stroom
100% lekvrij en gasdicht / kan in iedere gewenste positie gemonteerd worden
IN ZEEFDRUK STAAT VANUIT DE FABRIKANT OP DE ACCU VERMELDT DAT HET HIER EEN ECHTE “AGM SOLAR ACCU & DEEP-CYCLE ACCU” BETREFT

Plaats een reactie

Volgend bericht Vorig bericht